Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2020 - 2021

09/20/20 | PADC

Δηλώσεις ομάδων, ατομικά πρωταθλήματα, συνδρομές, τροποποίηση κανονισμών λόγω COVID-19

Ο Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του και μη για τα παρακάτω θέματα – αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορούν τις δηλώσεις συμμετοχών στο ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα για την αγωνιστική σεζόν 2020 – 2021 και την προσωρινή τροποποίηση των κανονισμών λόγω έκτακτων μέτρων που ισχύουν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος – έδρες των ομάδων λόγω της πανδημίας του COVID-19

1. Συνδρομές:

 • Η συνδρομή, ειδικά για την σεζόν 2020-2021, για τα περσινά μέλη του Συλλόγου θα είναι δωρεάν και για τα καινούρια μέλη που θα κάνουν εγγραφή 20€.

2. Ομάδες:

 • Θα πρέπει έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 να δηλωθούν οι ομάδες και οι έδρες αυτών με πιθανή ημερομηνία έναρξης του ομαδικού πρωταθλήματος την 5η Οκτωβρίου 2020. Η συγκεκριμένη δήλωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με την αποστολή e-mail στο padcgreece@gmail.com με την αποστολή της «Συγκεντρωτικής κατάστασης ομάδας» που θα βρείτε στο site του Συλλόγου, στην ενότητα «αρχεία» στον σύνδεσμο https://padchellas.leaguerepublic.com/l/documents.html. Να υπενθυμίσουμε ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 μέλη στο ρόστερ της.
 • Ανάλογα με τον αριθμό των δηλωθέντων ομάδων θα αποφασιστεί εάν η διοργάνωση του Κυπέλλου θα διεξάγεται τις Δευτέρες με υποχρεωτική συμμετοχή όλων των ομάδων ή τις Τετάρτες με μη υποχρεωτική συμμετοχή όλων των ομάδων και δήλωση όσων ενδιαφέρονται.
 • Οι ομάδες που συμμετείχαν στην περσινή σεζόν θα παραμείνουν στην ίδια κατηγορία από όπου ξεκίνησαν πέρυσι.

3. Ατομικά πρωταθλήματα:

 • Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της σεζόν 2019-2020 για την Premier League όπου και θα καθορίσει την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.
 • Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης της Premier League δεν θέλει να συμμετέχει στην παραπάνω αγωνιστική θα πρέπει να ενημερώσει γραπτώς στο email του Συλλόγου, χωρίς να έχει κάποια επιπλέον επίπτωση πέραν από αυτά που ορίζει ο κανονισμός.
 • Το ατομικό πρωτάθλημα της Β Category δεν μπορεί να συνεχιστεί λόγω των περιορισμών και των έκτακτων μέτρων λόγω Covid-19 μιας και η διεξαγωγή του ήταν σε μορφή open. Για τον λόγω αυτό κατοχυρώνεται η μέχρι στιγμής βαθμολογία με τους 4 πρώτους της βαθμολογίας να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στην Premier League.
 • Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης από τις θέσεις ανόδου της B Category δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην κατηγορία της Premier League της νέας σεζόν να ενημερώσει άμεσα με email προς τον Σύλλογο, για να ενημερωθεί ο επόμενος της κατάταξης.
 • Ο σχεδιασμός και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ατομικών πρωταθλημάτων της Premier League και της B Category θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση και αφού βγει η τελική κατάταξη της Premier League.

4. Απονομές:

 • Για όλες τις διοργανώσεις της σεζόν 2019-2020 δεν θα γίνουν απονομές επάθλων.

5. Τροποποίηση κανονισμών Συλλόγου (προσωρινή):

 •  Έγινε προσωρινή τροποποίηση των κανονισμών του Συλλόγου στα παρακάτω άρθρα τα οποία κρίθηκαν απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων του Συλλόγου λόγω έκτακτων μέτρων για την διασπορά του COVID-19.
  Τροποποίηση άρθρων:
  8.1 (β), 8.1 (ζ), 8.3
  Προσθήκη άρθρων:
  8.1 (ιγ), 8.1 (ιδ), 8.1 (ιε), 8.1 (ιστ)
  Οι αρχηγοί θα πρέπει να ενημερώσουν τα μέλη της ομάδας καθώς και τις έδρες τους για τις αλλαγές αυτές.
  Τους αναθεωρημένους κανονισμούς μπορείτε να τους βρείτε στο https://padchellas.leaguerepublic.com/l/documents.html

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
24 MPH W
47%
Tue
Weather
15°C
10°C
Wed
Weather
16°C
8°C
Thu
Weather
17°C
9°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.

Member of...