Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2020 - 2021

10/04/20 | PADC

Πρόγραμμα και τηλεδιάσκεψη αρχηγών.

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας τα παρακάτω:

  1. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομαδικού πρωταθλήματος 2020-2021 έχει ετοιμαστεί και είναι διαθέσιμο στο site του Συλλόγου μας καθώς και στην εφαρμογή "LeagueRepublic Team Admin". Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 23 ομάδες χωρισμένες σε δύο κατηγορίες ως εξής: Master League 12 ομάδες και Active League 11 ομάδες. Επίσημη έναρξη Ομαδικού Πρωταθλήματος 12/10/19 για όλες τις κατηγορίες.
  2. Το Κύπελλο για φέτος θα διεξαχθεί αποκλειστικά Τετάρτες σε μορφή πυραμίδας από την αρχή και για αυτό τον λόγω ζητάμε οι ομάδες να μας αποστείλουν με email την συμμετοχή τους σε αυτό. Οι συμμετοχές κλείνουν την Κυριακή 18/10/20 και ώρα 23:00. Η πιθανή έναρξη της διοργάνωσης είναι η Τετάρτη 11/11/20.
  3. Ενημερώνουμε τους αρχηγούς των ομάδων ότι φέτος δεν θα δοθούν νέοι στόχοι στις ομάδες για λόγους οικονομίας και καθώς την περσινή σεζόν δεν χρησιμοποιήθηκαν καθ' όλη την διάρκεια της. Έχουν ενημερωθεί καταλλήλως και οι έδρες των ομάδων για αυτό το θέμα.
  4. Σε περίπτωση που κάποιες ομάδες δεν έχουν από πέρυσι φύλλα αγώνα σας υπενθυμίζουμε ότι στο site μας στην ενότητα "ΑΡΧΕΙΑ" μπορείτε να βρείτε το " Φύλλο Αγώνα Π.Α.Σ.ΝΤ. " σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, το οποίο θα αποστέλλετε συμπληρωμένο, σύμφωνα με τους κανονισμούς, μετά την λήξη του κάθε αγώνα.
  5. Καλούμε τον αρχηγό ή υπαρχηγό ή εκπρόσωπο της κάθε ομάδας σε μία τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 7/10/2020 και ώρα 19:00, μέσω της εφαρμογής skype. Για τον λόγο αυτό όσοι θέλουν να συμμετέχουν (μόνο ένας αρχηγός ή υπαρχηγός ή εκπρόσωπος από κάθε ομάδα) θα πρέπει να αποστείλει email προς τον Σύλλογο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 6/10/20 και ώρα 15:00 τα στοιχεία σύνδεσης του στην εφαρμογή Skype για να του γίνει η πρόσκληση στο γκρουπ της τηλεδιάσκεψης. Επίσης στο ίδιο email μπορούν να συμπεριλάβουν και θέματα προς συζήτηση.
  6. Τέλος θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι όλο το διάστημα της προετοιμασίας της νέας σεζόν είμασταν και είμαστε σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τα καταστήματα όπου φιλοξενούνται ομάδες για την αντιμετώπιση προβλημάτων λόγω της πανδημίας και περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, με υγεία και με την ελπίδα ότι αυτή η σεζόν θα ολοκληρωθεί.

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
24 MPH W
47%
Tue
Weather
15°C
10°C
Wed
Weather
16°C
8°C
Thu
Weather
17°C
9°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.

Member of...