Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2021 - 2022

09/28/21 | PADC

Δηλώσεις ομαδών για συμμετοχή στο Ομαδικό Πρωτάθλημα 2021 - 2022

Αγαπητοί φίλοι και φίλες των Darts.

Κατόπιν σκέψεων και συζητήσεων το ΔΣ του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Νταρτς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη δηλώσεων ομάδων για συμμετοχή στο Ομαδικό Πρωτάθλημα 2021 – 2022, σύμφωνα με τα παρακάτω.

 1. Συνδρομές: 

Η συνδρομή, ειδικά για την σεζόν 2021-2022, για όλα τα μέλη των ομάδων θα καλυφθεί από τον Σύλλογο και θα είναι δωρεάν.

2. Ομάδες:

  • Θα πρέπει έως τις 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00 να δηλωθούν οι ομάδες και οι έδρες αυτών με πιθανή ημερομηνία έναρξης του ομαδικού πρωταθλήματος την 18η Οκτωβρίου 2021. Η συγκεκριμένη δήλωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με την αποστολή e-mail στο padcgreece@gmail.com με την αποστολή της «Συγκεντρωτικής κατάστασης ομάδας» που θα βρείτε στο site του Συλλόγου, στην ενότητα «αρχεία» στον σύνδεσμο https://padchellas.leaguerepublic.com/l/documents.html. Ο ελάχιστος αριθμός παικτών που θα πρέπει να δηλώσει η κάθε ομάδα για να λάβει μέρος είναι τέσσερις (4).
  • Λόγω των ειδικών συνθηκών και τον προβληματισμό ομάδων για την συμπλήρωση του ρόστερ τους, το σύστημα διεξαγωγής του Ομαδικού Πρωταθλήματος 2021 -2022 θα είναι:
    • 4 μονά (singles) παιχνίδια – Best of 3
    • 1 διπλό (pairs) παιχνίδι – Best of 3

Σε δύο περιόδους. Με τους μόνους παρακάτω περιορισμούς:

  • Ο κάθε παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα (1) μονό σε κάθε περίοδο.
  • Θα πρέπει να είναι διαφορετικά τα ζευγάρια παικτών, στα διπλά, σε κάθε περίοδο.

Το αποτέλεσμα μετά την λήξη του πρωταθλήματος δεν θα ληφθεί υπόψιν για την επόμενη χρονιά για την συμπλήρωση των κατηγοριών όπως γινόταν τις προηγούμενες ολοκληρωμένες σεζόν.

Όπως γνωρίζετε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχουν παρθεί έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 με έκτακτα μέτρα που επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει εντός 6 μηνών και με την χρήση μάσκας.
Θα παρακαλούσαμε να τηρηθεί αυτό το μέτρο και από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος για να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση τις έδρες όπου θα πραγματοποιούν τον σχετικό έλεγχο, την αντίπαλη ομάδα, ακόμα και τους συμπαίκτες μας.

Η παραπάνω αποφάσεις πάρθηκαν για να έχουμε όλοι μας την ελάχιστη δυνατή επαφή με τα darts, την παρέα μας, την ομάδα μας, τους φίλους μας, όπως κάναμε πριν την πανδημία και σύμφωνα πάντα με τους κανόνες και τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και καλή διασκέδαση.

21 Προβολες - Last updated: 11/30/21

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
24 MPH W
47%
Tue
Weather
15°C
10°C
Wed
Weather
16°C
8°C
Thu
Weather
17°C
9°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.

Member of...