Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2021 - 2022

10/13/21 | PADC

Πρόγραμμα και τροποποίηση κανονισμών.

Ενημερώνουμε τα μέλη των ομάδων του Συλλόγου μας τα παρακάτω:

  1. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομαδικού πρωταθλήματος 2021-2022 έχει ετοιμαστεί και είναι διαθέσιμο στο site του Συλλόγου μας καθώς και στην εφαρμογή "LeagueRepublic Team Admin". Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 18 ομάδες σε μία κατηγορία. Επίσημη έναρξη Ομαδικού Πρωταθλήματος την Δευτέρα 18/10/21.
  2. Ενημερώνουμε τους αρχηγούς των ομάδων ότι φέτος δεν θα δοθούν νέοι στόχοι στις ομάδες για λόγους οικονομίας και καθώς την περσινή σεζόν δεν χρησιμοποιήθηκαν καθ' όλη την διάρκεια της. Έχουν ενημερωθεί καταλλήλως και οι έδρες των ομάδων για αυτό το θέμα.
  3. Επίσης στο site μας στην ενότητα "ΑΡΧΕΙΑ" μπορείτε να βρείτε το " Φύλλο Αγώνα Π.Α.Σ.ΝΤ. 2021-2022 " σε έντυπη (για εκτύπωση) και ηλεκτρονική μορφή, το οποίο θα αποστέλλετε συμπληρωμένο, σύμφωνα με τους κανονισμούς, μετά την λήξη του κάθε αγώνα.
  4. Καλούμε τον αρχηγό ή υπαρχηγό να διαβάσει τους κανονισμούς και κυρίως τις τροποποιήσεις των άρθρων 8.1 και 8.3, που αφορούν τις συνθέσεις των ομάδων καθώς και τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων και είναι υποχρέωση του να τους μεταφέρει σε όλους τους παίκτες της ομάδας του. Τους κανονισμούς μπορείτε να τους βρείτε στο site μας στην ενότητα "ΑΡΧΕΙΑ" ή πατώντας ΕΔΩ.
  5. Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε την προσοχή όλων μας σε ότι αφορά την τήρηση των έκτακτων μέτρων προστασίας, από τον κορονοϊό, που επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει εντός 6 μηνών και με την χρήση μάσκας. Καθώς και να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση τις έδρες όπου μας φιλοξενούν, με  τους ελέγχους που θα διενεργούν και τις υποδείξεις τους.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στην διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω emai ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.

Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση και καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.


70 Προβολες - Last updated: 11/30/21

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
24 MPH W
47%
Tue
Weather
15°C
10°C
Wed
Weather
16°C
8°C
Thu
Weather
17°C
9°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.

Member of...