Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ

09/18/20 | PADC

COVID-19 / Αγωνιστική Σεζόν 2020 - 2021

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Darts.

Παρακολουθώντας την πορεία της πανδημίας και τις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας πήραμε τις παρακάτω αποφάσεις.

Όπως γνωρίζετε λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, έχουν παρθεί έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 με περιορισμούς που απαγορεύουν τις συναθροίσεις και άρα καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων για Αρχαιρεσίες. Σύμφωνα με τα παραπάνω παρατείνεται η θητεία του παρόντος ΔΣ, λόγω ανωτέρας βίας έως ότου γίνει άρση των έκτακτων μέτρων και μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης.
Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε και με την σύμφωνη γνώμη της Ελεγκτικής Επιτροπής, 1ον ως γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης υγείας ως θεμελιώδες έννομο αγαθό όπως ορίζει και το Σύνταγμα και 2ον  για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου. Επίσης με την παραπάνω απόφαση θα είμαστε σε θέση να κάνουμε άμεσα τον προγραμματισμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας είμαστε σε άμεση επικοινωνία με όλους τους Συλλόγους της Ελλάδος και μέλη της GDO για την από κοινού λήψη αποφάσεων σε ότι αφορά την έναρξη των πρωταθλημάτων, ατομικών και ομαδικών.

Σύμφωνα με το παραπάνω, σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για όλες τις διοργανώσεις Darts των Συλλόγων σε συνεργασία και με τις έδρες των ομάδων.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν από τον Σύλλογο μας οι διαδικασίες, οι ημερομηνίες εγγραφής και δηλώσεων των ομάδων καθώς και ο νέος σχεδιασμός των διοργανώσεων του Συλλόγου για την τήρηση των έκτακτων μέτρων.

 
ΤΟ ΔΣ                                                                                                                                                                                                      Η ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
24 MPH W
47%
Tue
Weather
15°C
10°C
Wed
Weather
16°C
8°C
Thu
Weather
17°C
9°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.

Member of...