Αναφορα νεων

Αναφορα νεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GDO

05/31/20 | PADC

Αγωνιστική Σεζόν 2019 -2020

Το Σάββατο 30-5-20 πραγματοποιήθηκε νέα τηλεδιάσκεψη των προέδρων των Συλλόγων - μελών της GDO, με θέμα συζήτησης την τελική αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με την συνέχιση διεξαγωγής των διοργανώσεων που βρίσκονταν σε αναστολή. Κατόπιν συζήτησης αποφασίστηκαν τα εξής:

 

1) Οι ομαδικές διοργανώσεις (πρωταθλήματα, κύπελλα) όλων των Συλλόγων, για τη σεζόν 2019-2020, ακυρώνονται λόγω τον υγειονομικών πρωτοκόλλων και των περιορισμών που υπάρχουν σε ισχύει στα μαγαζιά όπου διεξαγόντουσαν αγώνες darts.
 

2) Οι Διασυλλογικοί αγώνες 2019-2020, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στην Κρήτη, ακυρώνονται για τους παραπάνω λόγους.
 

3) Η συνέχιση των ατομικών πρωταθλημάτων έγκειται στη διακριτική́ ευχέρεια του κάθε Συλλόγου, ανάλογα με τις ανάγκες του και ασφαλώς ακολουθώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και πληρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σχετικά́ με τον Covid-19. Θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τους Συλλόγους.

 

4) Για τον σχεδιασμό και την διεξαγωγή των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής σεζόν, οι Σύλλογοι θα ενημερώσουν τα μέλη τους σε μεταγενέστερο χρόνο και κατόπιν νέας τηλεδιάσκεψης των Συλλόγων – μελών της GDO.

 

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, οι διεργασίες που ξεκινήσαμε λίγους μήνες πριν, για την δημιουργία μιας αναγνωρισμένης από το Κράτος Ένωσης Συλλόγων Darts, συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα και συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων, με μοναδικό́ στόχο την ανάπτυξη και διάδοση των Darts στη χώρα μας.

Για την GDO οι Σύλλογοι,

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΡΤΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΑ ΝΤΑΡΤΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΡΤΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΡΤΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΡΤΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΡΤΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

1 Προβολες - Last updated: 11/30/21

Social, News & Weather

Athens

Partly cloudy

Partly cloudy
13°C
Wind
Humidity
24 MPH W
47%
Tue
Weather
15°C
10°C
Wed
Weather
16°C
8°C
Thu
Weather
17°C
9°C

Notifications

Για να μην χάσετε ποτέ καμία ενημέρωση!

Ακολουθήστε τον Σύλλογο για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα κατευθείαν στο email σας.

Ακολουθηστε την ιστοσελιδα τωρα.

Member of...